Bedankt voor het aanvragen van mijn e-book!

Esprea

Super dat jij mijn e-book hebt aangevraagd!

Je ontvangt hem binnen enkele minuten in je mailbox.

Let op: Deze mail kan in de spambox terecht komen.
Zie je hem niet direct, check dan even je spambox!

Maar wacht nog even.. Je bent hier niet voor niets. Je hebt mijn e-book aangevraagd en dat betekent dat je voelt dat er meer in zit. Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Geen idee wat je nodig om met een goed gevoel terug te kijken op je bevalling?!

Speciaal daarom heb ik besloten mijn mega waardevolle module 2 uit de succesvolle zwangerschapscursus los aan te gaan bieden voor een no brainer prijs van € 47,00!

Wil jij de Regie over je bevalling? Ik neem je mee in welke elementen ervoor zorgen dat jij de regie houd ongeacht hoe je bevalling verloopt! Want een bevalling valt niet te plannen maar door de juiste voorbereiding kun jij er wel voor zorgen dat ongeacht hoe je bevalling verloopt jij zelf de touwtjes in handen houdt en weloverwogen keuzes maakt.

Na het volgen van deze waardevolle mini cursus:

✵ Weet je welke elementen er voor zorgen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bevalling;
✵ Weet je hoe een compleet geboorteplan eruit ziet en heb je er zelf ook één gemaakt;
✵ Weet je hoe je de rust en het vertrouwen kunt ervaren tijdens je bevalling maar ook al in je zwangerschap.

babymassage

Dit is wat anderen over de cursus zeggen:

Esprea heeft mij tot nu toe veel dingen verteld en geleerd, over zoveel dingen die ik niet wist. Dat het belangrijk is om ook je eigen grenzen aan te geven.

Het is jouw zwangerschap en bevalling.. Dit heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, wat voor mij ook nieuwe wegen opende kwa wensen voor mijn bevalling!

Dat waardeer ik heel erg!

Rosa

Sint Nicolaasga

De cursus is een echte eye opener! Ik heb door het volgen van de cursus meer inzicht in wat er allemaal mogelijk is.

Ik heb geleerd om mijn eigen wensen te volgen, en niet te snel te kiezen voor wat een ander wil. het was een hele fijne begeleiding door Esprea met veel tips!

Ik raad de cursus dan ook echt iedereen aan, een bevalling moet een fijne herinnering zijn, dit kun je niet nog eens over doen.

Anoniem

Esprea heeft mij het gevoel gegeven meer vertrouwen te hebben in mijn eigen lichaam. Meer te luisteren naar hoe ik het zou willen i.p.v. na te denken over de praktische invulling.

Mede dankzij Esprea durfde ik thuis te bevallen. Een bevalling die in mijn ogen niet mooier had gekund en waar ik met heel veel liefde op terug kan kijken.

Grieteke Mulder

Heerenveen

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze module het meest geschikt?

Of je pas 4 weken zwanger bent of al ruim 30 weken, alle keren is het het juiste moment om deze module te volgen. Ik raad je alleen wel aan om uiterlijk met 34 weken zwangerschap te starten zodat je ruim de tijd hebt om je voor te bereiden. (en zodat er voldoende ruimte is om het bevalplan met je verloskundige te bespreken).

Bevallen gaat toch vanzelf? Linksom of Rechtsom, het kind moet eruit.

Er zijn zeker bevallingen die vlekkeloos verlopen, maar dit is niet altijd zo. Je hebt maar één kans om de mooiste dag van je leven goed voor te bereiden. Door te weten hoe je de rust bewaard in welke situatie dan ook, zorg je ervoor dat je in álle scenario’s een zo mooi mogelijke bevalling hebt. Met achteraf spijt hebben, dat je jezelf er niet wat meer in verdiept hebt, koop je dan niks meer.

Ik twijfel of je voor dit bedrag wel voldoende krijgt…

Het is een mega waardevolle module met meer waarde dan dat ik kwa bedrag vraag.
Je weet na het volgen van deze module precies hoe je de regie over je lijf en die van je baby houdt, wat ervoor zorgt dat je met een tevreden gevoel terugkijkt op je bevalling. Dat is heel wat waard!

Gun jezelf een ontspannen zwangerschap:

Affirmatiekaarten

Bij de voorbereiding op de geboorte van je kindje kun je positieve beelden en teksten op plekken leggen waar je ze vaak ziet. En je kunt ze gebruiken bij het visualiseren van de bevalling en geboorte als voorbereiding tijdens je zwangerschap.

Hang ze vervolgens ook in het zicht bij de bevalling zodat ze je dan steun, ontspanning, kracht en inspiratie kunnen bieden.

Hoe vaker je ze leest, hoe krachtiger de boodschap!

Je krijgt een set van 8 geboorte affirmatiekaarten met inspirerende en ondersteunende teksten voor in de zwangerschap, bij de bevalling en in de kraamtijd.

Deze set kost slechts € 24,95 inclusief verzendkosten!