Plan jij die GRATIS match call met mij in?

Kan ik jou helpen om de regie te houden over je bevalling? Plan je match call in en wij gaan samen kijken op welke manier ik jou kan helpen, wat jij belangrijk vindt als het om je bevalling gaat en hoe je dit kunt bereiken. Ik denk met je mee, geef je advies en deel de tips die ik belangrijk voor je vindt. Samen kijken we hoe jij het beste geholpen bent en of dit 1:1 traject bij je past.

De match call is volledig vrijblijvend. Mocht het zo zijn dat iets anders beter bij je past, dan zal ik je dat ook gewoon vertellen.

Tijdens ons 1:1 gesprek kijken we of er een klik is, of ik ben wat jij nodig hebt in de voorbereiding op je bevalling. Alleen dan kan ik het beste van mezelf geven en het beste uit jou en je bevalling halen. En eerlijk is eerlijk: een fijne klik maakt het gelijk een stuk gezelliger!