Regie over je bevalling

Goed voorbereid je bevalling in gaan

 

Je hebt geen idee wat je kunt verwachten van je bevalling, omdat je het nog nooit hebt meegemaakt.
Hierdoor weet je ook niet waar jij je op kunt voorbereiden.
Het is lastig om de controle los te laten, je hebt geen grip op de hele situatie.

En dát is juist wat het spannend maakt.

Herken jij jezelf hierin?

N

Als je aan je bevalling denkt dan krijg je de kriebels in je buik van de spanning. Zou het echt zoveel pijn doen? En hoe ga je die pijn in godsnaam handelen?

N

Je hebt geen flauw idee hoe je jezelf goed moet voorbereiden op je bevalling. Je weet wel dat je iets met je adem zou moeten leren, maar wat dan?

N

Je verloskundige heeft je verteld om een geboorteplan te maken, maar uh… Sinds wanneer kan je een bevalling plannen? Je hebt geen idee wat je hier nu in moet zetten.

N

Je voelt jezelf vaak onrustig, omdat je totaal geen controle hebt op dat wat er allemaal gaat komen. Kan iemand je niet gewoon een handleiding geven van de bevalling en je baby?

Het is mijn missie om zwangere vrouwen rust en vertrouwen te geven.
Voor, tijdens en na de bevalling.

Dat je goed voorbereid de bevalling ingaat. Weet wat je kunt verwachten en wat je wel en niet wilt. En dat de hectische eerste drie maanden met je kleintje een periode wordt waar je met plezier aan terugdenkt. Er is tenslotte geen handleiding. Je doet alles vanuit je beste kunnen en gevoel. En daar mag je hulp bij vragen.

Mijn naam is Esprea Hoogland.

Met hart en ziel zet ik mij in voor vrouwen die een kindje op de wereld gaan zetten. Jij mag gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Die overtuiging komt uit mijn diepste kern.

Hoe zou het zijn als je de rust ervaart, dat je precies weet wanneer je bevalling is begonnen.
Jij wilt het gevoel hebben dat je goed voorbereid bent op de geboorte van je kindje en dat je
vertrouwen ervaart in plaats van angst.

Jij bent de baas over je eigen lichaam en jij weet welke keuzes je kan en mag maken, zodat je terug kunt kijken op de allermooiste dag van je leven!

Verlang jij ernaar dat:

Je weet dat je jezelf tot in de puntjes hebt voorbereid op je bevalling, zodat je in rust van jouw zwangerschap kunt genieten;

Jij je geliefd voelt tijdens de bevalling, zodat je het gevoel hebt dat je gesteund wordt aan alle kanten;

Er naar je  wensen geluisterd wordt,  zodat je regie houdt over je eigen lijf en dat van je kindje. Of je nu wel of niet in staat bent om te praten op dat moment;

Je met een goed gevoel kan terugkijken op de geboorte van je baby. Dit is precies zoals je het jezelf had voorgesteld;

Je kan vertrouwen op je partner, omdat hij/zij weet wat jij nodig hebt tijdens de bevalling. Je wordt gesteund aan alle kanten en staat er niet alleen voor;

Je weet hoe je de pijn het beste op kunt vangen, zodat je niet wordt overvallen, maar precies weet hoe je de regie over je lichaam kunt houden;

Je met een gelukzalig gevoel terug kan kijken op de geboorte van je kind, ongeacht hoe deze is verlopen. Het is een van de mooiste dagen uit je leven geworden;

Je terug kan kijken op het allermooiste eerste uur samen met je baby! je weet wat je moet doen voor een optimale hechting tussen jou en je baby.

Je hebt geen invloed op welke wending je bevalling neemt, maar met een goede voorbereiding kan je jezelf wel een hoop teleurstelling en tranen achteraf besparen.

Zo ziet het programma eruit:

N

1 maand 1 -op- 1 begeleiding tijdens de zwangerschap (in te zetten wanneer jij wilt). Gedurende deze maand mag je mij mailen met al jouw vragen, zodat je je bevalling tot in de puntjes hebt voorbereid!

N

Inclusief 2 calls van 1 uur, waarin we jullie geboortewensen helder krijgen. Ik help jou om met de juiste kennis, rust en vertrouwen de bevalling in te gaan.

Daarnaast ontvang je de Zwangerschapscursus ´Regie over je bevalling´. In deze cursus help ik jou om met de juiste kennis de de bevalling in te gaan, zodat je met een gelukzalig gevoel terug kan kijken op de geboorte van je kind, ongeacht hoe deze is verlopen. Het is één van de mooiste dagen uit je leven geworden!

Als extra bonus krijg je:

N

Module: Je partner staat erbij en kijkt ernaar… of niet?

N

Module: Dit element zorgt ervoor dat de kans op een geslaagde kraamweek toeneemt…

Je eerste, bijzondere uur als moeder! Ik leer je precies waar je rekening mee mag houden, zodat je kindje zich direct aan jou gaat hechten.

Een overzicht van de online training:

Module 1: Dit cruciale element zorgt ervoor dat jij een ontspannen bevalling krijgt!

Als je weet wat je kan verwachten, dan zorg je dat je niet wordt overvallen. Ik help je om met een open blik de bevalling in te gaan, zodat er genoeg ruimte is om je voor te bereiden op dat wat belangrijk is. Je ontdenkt o.a. hoe belangrijk je mindset hierbij is…

Module 2: Hoe houd je de regie over je bevalling?

Met een goede voorbereiding, wordt jouw bevalling een van mooiste dagen  van je leven! Ik help je met het ontdekken van je wensen zodat je een compleet geboorteplan hebt, en geef je onmisbare tips zodat je de regie over je eigen bevalling houdt.

Module 3: De bevalling

Ik help je met het herkennen van de start van je bevalling, zodat je weet wanneer je de verloskundige kan bellen en wat je precies in die eerste fase kunt verwachten. ‘Van de verschillende bevalfases tot aan hoe voelt bevallen nu echt?”.

En welke houding past nu het beste bij jou? Maar ook een juiste ademhaling is erg belangrijk zodat jij de pijn onder controle houdt!

Module 4: Aan alles gedacht...

Wat wil je dat er met de placenta gebeurt? 

Wel of geen vitamine K?

Wat als het een keizersnede wordt? Wat zijn dan je wensen? kortom: Aan alles gedacht!

Module 5 (Bonus): Dit element zorgt ervoor dat de kans op een geslaagde kraamperiode toeneemt!

In dat eerste gouden uur met je baby is het heel belangrijk dat je hem of haar lekker op je borst laat liggen. Maar er is nog zoveel meer belangrijk, ik vertel je alles zodat je niks over het hoofd zal zien!

Module 6 (Bonus): Hij staat erbij en kijkt ernaar...of toch niet?

Als partner kun je héél veel doen, maar je moet wel weten wat. Wees de partner voor je vrouw en verdiep jezelf in de bevalling. Want hoe meer kennis jij hebt, des te minder angst hebben jullie samen voor het onbekende. Jij bent als vader een rots in de branding. Ben jij er klaar voor??!

Het programma past bij je als:

 

♥  Je rust wil ervaren tijdens je bevalling
♥  Je precies wilt weten  wanneer je bevalling is begonnen.
♥ Je het  gevoel wilt hebben dat je goed voorbereid bent op de geboorte van je kindje en dat je vertrouwen ervaart in plaats van angst.
♥ Je de baas over je eigen lichaam wilt zijn en je weet welke keuzes je kan en mag maken, zodat je terug kunt kijken een van de mooiste dagen van je leven!

Niet geschikt als je denkt bevallen gaat vanzelf, het zal wel goed komen zonder enige voorbereiding.

 

Investering:

De prijs is 297 euro

Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

Reviews

Door corona had ik het gevoel dat ik geleefd werd en te weinig stil stond bij mijn tweede zwangerschap. Daardoor kon ik er niet 100% van genieten.

Het was alsof ik wakker werd uit een hele diepe slaap en de tijd stil had gestaan, maar ik wel ineens bijna 30 weken zwanger was zonder dit echt bewust meegemaakt te hebben. Het overviel mij en ik had het gevoel nog niet klaar te zijn voor mijn tweede kindje. Alsof ik er nog niet genoeg van had genoten.

Esprea heeft mij geholpen meer bewust te worden van de zwangerschap en meer stil te staan bij de kleine in mijn buik. Ik besloot op advies van Esprea elke dag een momentje voor mezelf en de kleine te pakken. 

Daarnaast heeft Esprea mij het gevoel gegeven meer vertrouwen te hebben in mijn eigen lichaam. Meer te luisteren naar hoe ik het zou willen i.p.v. na te denken over de praktische invulling. Mede dankzij Esprea durfde ik thuis te bevallen. Een bevalling die in mijn ogen niet mooier had gekund en waar ik met heel veel liefde op terug kan kijken.

– Grieteke Mulder, Heerenveen

Met behulp van de modules zijn wij beter voorbereid op wat er gaat komen. Veel onduidelijkheden zijn weggenomen en de modules hebben er voor gezorgd dat we beter na hebben kunnen denken over de onderwerpen die horen bij de voorbereiding van bevallen en natuurlijk het bevallen zelf. Ook voor de partner is er veel duidelijk geworden en weet hij wat hij kan doen om te ondersteunen. De modules zijn erg leerzaam!

Je voelt je snel op je gemak bij Esprea, ze neemt de tijd voor je om rustig je vragen te beantwoorden

– Jenny & Luck, Joure

De cursus is een echte eye opener!

Ik heb door het volgen van de cursus meer inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Ik heb geleerd om mijn eigen wensen te volgen, en niet te snel te kiezen voor wat een ander wil. het was een hele fijne begeleiding door Esprea met veel tips! Ik raad de cursus dan ook echt iedereen aan, een bevalling moet een fijne herinnering zijn, dit kun je niet nog eens over doen.

– Anoniem

Esprea heeft mij tot nu toe veel dingen verteld en bijgeleerd, over zoveel dingen die ik niet wist.

Dat het belangrijk is om ook je eigen grenzen aan te geven. Het is jou zwangerschap en bevalling..
Dit heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, wat voor mij ook nieuwe wegen opende kwa wensen voor mijn bevalling!
Het is fijn om iemand naast je te hebben waarmee je in zo’n korte tijd een bijzondere band opbouwt, iemand die je vertrouwd. Naast je staat, alles mee kan bespreken op gebied van zwanger zijn en kinderen.

Dat waardeer ik heel erg!

Rosa, Sint niolaasgsa

Het is heel fijn om iemand naast je te hebben aan wie je vragen kan stellen, die je het vertrouwen geeft dat het allemaal goed komt, dat ik door een positieve mindset veel meer uit mijn eigen kracht kan halen en de zwangerschap én bevalling met een gerust en zelfverzekerd gevoel ik ga.

Ook álle tips en verhalen helpen mij om mezelf goed voor te bereiden op alles wat nu bezig is en gaat komen!

Ik had niemand anders dan Esprea als begeleiding willen hebben. Ze heeft zóveel kennis en weet dit op een duidelijke manier over te brengen, óók op mijn partner die hier natuurlijk ook nauw bij betrokken is! Daarnaast geeft ze me een vertrouwd gevoel en is het gewoon een heel lief en fijn persoon om bij je te hebben.

Ik kan haar iedereen aanraden dit in dit bijzondere proces zit!

– Laura Brouwer, Joure

Veel gestelde vragen:

Q: Wat is de investering?

A: De investering is 297 euro. 

Q: Is betaling in termijnen ook mogelijk?

A: Betaling in termijnen is mogelijk in 3 termijnen.

Q: Voor wie is dit programma het meest geschikt?

A: Of je pas 4 weken zwanger bent of al ruim 30 weken, alle keren is het het juiste moment om dit programma te volgen. Ik raad je alleen wel aan om uiterlijk met 34 weken zwangerschap te starten zodat je ruim de tijd hebt om je voor te bereiden.

Q: Wanneer vinden de calls plaats?

A: Rond de 2e week hebben we een gesprek zodat je daarna aan de slag kunt met de module over je beval wensen en dat je helder hebt waar je de focus op mag gaan leggen.

Q: Ik heb geen tijd voor dit programma.

A: Dan is mijn vraag aan jou: Hoe wil je terug kunnen kijken op dit belangrijke moment in je leven? Jij vergeet de geboorte van je kindje nooit weer. Dan hoef ik je verder niet uit te leggen hoe belangrijk het is om met een goed gevoel hier op terug te kunnen kijken!

Q: Ik vind het duur…

A: Je wilt toch achteraf geen spijt hebben, omdat je ergens niet over na hebt gedacht? Je kunt je goed voorbereiden op de bevalling. Weten wat je opties zijn en je wensen helder hebben. Zodat jij later kunt terugkijken op een van de mooiste moment uit je leven. Hoeveel is je een positieve bevalervaring waard?

Q: Ik twijfel of ik mee moet doen…

A: Je hebt geen invloed op welke wending je bevalling neemt, maar je kan ze wel het hoofd bieden door goede voorbereiding.

Q: Bevallen gaat toch vanzelf? Linksom of Rechtsom, het kind moet eruit.

A: Er zijn zeker bevallingen die vlekkeloos verlopen, maar dit is  niet altijd zo. Je hebt maar één kans om de mooiste dag van je leven goed voor te bereiden. Met een goede voorbereiding, zorg je ervoor dat je in álle scenario’s een zo mooi mogelijke bevalling hebt. Met achteraf spijt hebben, dat je jezelf er niet wat meer in verdiept hebt, koop je dan niks meer.

Gun jezelf een ontspannen zwangerschap:

Affirmatiekaarten

Bij de voorbereiding op de geboorte van je kindje kun je positieve beelden en teksten op plekken leggen waar je ze vaak ziet. En je kunt ze gebruiken bij het visualiseren van de bevalling en geboorte als voorbereiding tijdens je zwangerschap.

Hang ze vervolgens ook in het zicht bij de bevalling zodat ze je dan steun, ontspanning, kracht en inspiratie kunnen bieden.

Hoe vaker je ze leest, hoe krachtiger de boodschap!

Je krijgt een set van 8 geboorte affirmatiekaarten met inspirerende en ondersteunende teksten voor in de zwangerschap, bij de bevalling en in de kraamtijd.

Deze set kost slechts € 24,95 inclusief verzendkosten!

Je wil achteraf toch geen spijt hebben, omdat je ergens niet over na hebt gedacht?

Nog vragen? Stel ze dan hier!

3 + 4 =