Referenties

Ik kan het allemaal wel vertellen, maar mijn klanten kunnen dat veel beter!

Door corona had ik het gevoel dat ik geleefd werd en te weinig stil stond bij mijn tweede zwangerschap. Daardoor kon ik er niet 100% van genieten.

Het was alsof ik wakker werd uit een hele diepe slaap en de tijd stil had gestaan, maar ik wel ineens bijna 30 weken zwanger was zonder dit echt bewust meegemaakt te hebben. Het overviel mij en ik had het gevoel nog niet klaar te zijn voor mijn tweede kindje. Alsof ik er nog niet genoeg van had genoten.

Esprea heeft mij geholpen meer bewust te worden van de zwangerschap en meer stil te staan bij de kleine in mijn buik. Ik besloot op advies van Esprea elke dag een momentje voor mezelf en de kleine te pakken. 

Daarnaast heeft Esprea mij het gevoel gegeven meer vertrouwen te hebben in mijn eigen lichaam. Meer te luisteren naar hoe ik het zou willen i.p.v. na te denken over de praktische invulling. Mede dankzij Esprea durfde ik thuis te bevallen. Een bevalling die in mijn ogen niet mooier had gekund en waar ik met heel veel liefde op terug kan kijken.

– Grieteke Mulder, Heerenveen

Dankbaar ben ik voor de periode die Esprea bij ons is geweest tijdens onze zwangerschap. Rond de 20ste zwangerschap week is Esprea als doula in ons leven gekomen.

Mijn vriend nam contact met Esprea op om mij een zwangerschapsmassage cadeau te geven, diezelfde dag dat hij contact met haar zocht nam ik contact met haar op voor een zwangerschapsmassage en om een bevallingsplan met Esprea te schrijven. Dat is toch toevallig zou je zeggen? Ik denk achteraf dat dit geen toeval is, maar dat wij haar beide bij deze dierbare periode in ons leven nodig hadden!

Want wat hebben wij een steun gehad aan onze doula Esprea! Ze heeft zo’n groot, warm en gouden hart. Ze kan goed luisteren, inleven en haar deskundigheid op een passende manier vertellen.

Tijdens onze zwangerschap hebben wij Esprea zes keer ontmoet. En bij de bevalling was ze erbij, een bevalling die ik heel anders voor ogen had is door Esprea toch nog heel kostbaar geworden en iets moois om op terug te kijken.

Lieve Esprea, mocht ons het geluk gegeven zijn en wij nog een keer een broertje of zusje voor Naud mogen krijgen, zou je onze doula dan weer willen zijn?

– Lotte, Idskenhuizen

Esprea heeft mij tot nu toe veel dingen verteld en bijgeleerd, over zoveel dingen die ik niet wist.

Dat het belangrijk is om ook je eigen grenzen aan te geven. Het is jou zwangerschap en bevalling..
Dit heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, wat voor mij ook nieuwe wegen opende kwa wensen voor mijn bevalling!
Het is fijn om iemand naast je te hebben waarmee je in zo’n korte tijd een bijzondere band opbouwt, iemand die je vertrouwd. Naast je staat, alles mee kan bespreken op gebied van zwanger zijn en kinderen.

Dat waardeer ik heel erg!

Rosa, Sint nicolaasgsa

Doordat ik het E-book van Esprea heb gelezen, werd ik mij er bewust van dat zwangerschap en bevallen véél meer betekend dan ik in eerste instantie wist!

Dat je keuzes hebt in het maken van bepaalde beslissingen, dat bevallen op meerdere manieren mogelijk is, er was zóveel waar ik geen idee van had!

Dit heeft mij de doorslag gegeven om te kiezen voor de cursus en persoonlijke begeleiding!

Het is heel fijn om iemand naast je te hebben aan wie je vragen kan stellen, die je het vertrouwen geeft dat het allemaal goed komt, dat ik door een positieve mindset veel meer uit mijn eigen kracht kan halen en de zwangerschap én bevalling met een gerust en zelfverzekerd gevoel ik ga.

Ook álle tips en verhalen helpen mij om mezelf goed voor te bereiden op alles wat nu bezig is en gaat komen!

Ik had niemand anders dan Esprea als begeleiding willen hebben. Ze heeft zóveel kennis en weet dit op een duidelijke manier over te brengen, óók op mijn partner die hier natuurlijk ook nauw bij betrokken is! Daarnaast geeft ze me een vertrouwd gevoel en is het gewoon een heel lief en fijn persoon om bij je te hebben.

Ik kan haar iedereen aanraden dit in dit bijzondere proces zit!

– Laura Brouwer, Joure

Weet je genoeg?
Ben je er ook klaar voor om je samen met mij goed voor te bereiden op je bevalling zoals de vrouwen hierboven?

Neem dan via het formulier hieronder contact met me op. Op werkdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug.

11 + 12 =